Tall del subministrament d’aigua potable per les baixes reserves als dipòsits municipals

Camió cisterna amb aigua provinent de Montblanc

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí comunica que el municipi continua trobant-se amb una situació de reserves d’aigua molt baixes als dipòsits municipals. És per això que s’han de dur a terme accions  per restringir l’aigua al més aviat possible, ja que el consum diari de la població durant els darrers dies no ha disminuït.

 

És per això, que donada la situació actual amb la manca de pluges i la disminució progressiva dels nivells d’aigua, l’Ajuntament ha pres la decisió de tallar el subministrament d’aigua potable a partir d’aquest dimecres, 17 d’agost, i fins a nou avís entre les 22.00h i fins a les 7.00h de manera diària.

 

L’equip de govern manté el subministrament d’aigua provinent de Montblanc durant les properes setmanes per poder garantir part dels nivells mínims d’aigua dels dipòsits municipals. Tot i això, s’ha augmentat a tres dies a la setmana l’aportació dels camions cisterna.

 

Des de l’Ajuntament es demana a la població que faci un ús restringit d’aigua i s’utilitzi només per a situacions estrictament necessàries.