Espluga FM Ràdio (EFMR)

L’Espluga FM Ràdio (EFMR) és l’Emissora Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. És un mitja de comunicació local, actiu i una de les referències informatives de la Conca de Barberà. Emet pel 107.4 de la FM, a efmr.cat i al canal de la TDT.

Enllaç web

Espluga de Francolí Turisme

L’Espluga de Francolí disposa d’Oficina de Turisme des d’on es gestiona la promoció del municipi i tots els seus atractius i també la gestió dels equipaments culturals municipals com són les Coves de l’Espluga, la Fassina Balanyà i la Ruta Templera.

Enllaç web

Unió de Botigues i Empreses (UBE)

L’Espluga Comercial és el directori comercial de L’Espluga de Francolí, en aquesta pàgina web podreu trobar tota la informació dels comerços i negocis adscrits a la UBE (Unió de Botiguers i Empresaris de l’Espluga de Francolí).

Enllaç web

Concactiva

L’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà és el punt de trobada de les iniciatives públiques i privades en matèria de promoció econòmica de la comarca, buscant ser el catalitzador per al progrés i el desenvolupament del territori.

Enllaç web

Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà és un ens local de suport i de prestació de serveis als municipis, als ciutadans i als agents socioeconòmics de la comarca amb la finalitat de millorar el benestar social i econòmic dels habitants de la Conca de Barberà.

Enllaç web

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona treballa principalment per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones, dels municipis i de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Enllaç web

Associació de Municipis per la Independència (AMI)

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí forma part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), un organisme que treballa per asssolir les plenes competències municipals per dur el poble de Catalunya cap a la independència.

Enllaç web

Tac 12 - Televisió publica del camp de Tarragona

TAC 12 és la televisió pública del Camp de Tarragona i té com a principal objectiu cobrir les necessitats informatives i audiovisuals de les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

Enllaç web

Associació Catalana de Municipis (ACM)

L’ACM és una entitat que agrupa el municipalisme català amb més d’un miler d’associats i ofereix als electes i tècnics del món local les eines per a desenvolupar millor la seva tasca del dia a dia.

Enllaç web

Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet

El Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet, juntament amb les valls o barrancs de la Santíssima Trinitat i del Tillar, té l'objectiu de preservar l'entorn del monestir cistercenc.

Enllaç web

Riuada Solidària

Iniciativa que neix de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del riu Francolí de l'octubre del 2019.

Enllaç web