Subvenció de la Diputació de Tarragona de més de 8 mil euros per a la contractació de diverses actuacions de l’E-catàleg

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí de 8.069,69 € per a la contractació de les actuacions o activitats incloses en el Catàleg per a Programacions Culturals dels ens locals (E-catàleg) durant l’any 2023, per tal de contribuir a la celebració d’activitats culturals i artístiques en els municipis de la demarcació.

 

L’Ajuntament ha contractat un total de 10 actuacions durant l’any 2023 com per exemple el contacontes amb Gerard Mallorquí durant la festa de final de curs de la Llar d’Infants Municipal els Carquinyolis de l’Espluga, també el Dúo Acuario que va amenitzar la Festa Major de la Gent Gran. Gràcies a l’E-catàleg l’Orquestra TLP va poder tocar durant la Setmana de la Joventut i el Grup Julivert a la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals.

 

Les programacions culturals que també estaven incloses en l’e-catàleg pels ens locals durant l’any 2023 i que l’Espluga se’n va poder beneficiar per la Festa Major van ser el concert d’havaneres amb el Grup d’Havaneres Balandra, la cercavila amb So Nat Grallers de Tarragona, el correfoc amb el Grup de Diables de l’Espluga de Francolí i xaranga amb Bufacanyes. Per la Festa de la Verema es va contractar el grup CoverH, i el grup Barbacue Jazz Ensemble per dissabte, però aquests no varen poder actuar a causa de la pluja.