‘Millorem el pati de l’escola Martí Poch’ és la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2022

‘Millorem el pati de l’escola Martí Poch, renaturalització de l’espai’ és la proposta més votada dels Pressupostos Participatius 2022 de l’Espluga de Francolí. Així doncs, la inversió d’aquest any es destinarà a la millora del pati de l’escola pública del municipi, que des de l’any passat compta amb un projecte de renaturalització que es va fent per fases i que ja s’ha iniciat amb la implicació i aportacions de l’AMPA de l’escola i del mateix Ajuntament. Amb els 26.000 euros provinents dels Pressupostos Participatius del 2022 es podrà dur a terme una nova fase d’aquest projecte, que es preveu que s’executi durant el 2023.

 

De les més de 200 persones que han votat en aquesta edició dels Pressupostos Participatius, un centenar han apostat per votar per la millora d’aquest espai de l’Escola Martí Poch. En segona posició i amb una quarantena de vots, hi ha la proposta de senyalització dels equipaments municipals, mentre que la tercera proposta més votada amb 20 vots és la de millora i condicionament dels parcs infantils de la població.

 

Aquest és el primer any que els espluguins i espluguines, podien votar de manera telemàtica a través de l’app eAgora. La valoració que es fa de la digitalització dels procés és molt positiva, tenint en compte que en l’edició del 2021 van votar una trentena de persones, mentre que aquest any s’ha arribat a la xifra dels 200 votants.