L’Espluga de Francolí se suma per quart any a la campanya de dinamització comercial i turística “Compra i descobreix”

L’Espluga de Francolí se suma per quart any a la campanya de dinamització comercial i turística “Compra i descobreix”

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí participarà aquest proper mes de juny per tercer any a la campanya de dinamització comercial “Compra i descobreix”, un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els 34 municipis participants.

 

L’objectiu del projecte és donar suport al petit comerç, i promocionar el turisme local i de proximitat, i per aquest motiu des de les àrees de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha apostat per formar part d’aquesta iniciativa, comptant també amb la implicació i col·laboració de la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Espluga. Més de 30 comerços de l’Espluga de Francolí seran punts de participació d’aquesta campanya.

 

En què consisteix la campanya?

Es tracta d’una campanya participativa, que de l’1 al 30 de juny, permetrà a les persones que comprin a les botigues adherides a la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Espluga entrar en un sorteig amb més de trenta premis, en format de visites turístiques. Per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 34 municipis organitzadors, potenciant així el turisme de proximitat. Aquest any per segona vegada es podrà participar al sorteig de forma telemàtica a través del web www.participa.xarxabarris.cat o escanejant el codi QR dels cartells i fulletons de la campanya.

 

Així doncs durant el mes de juny de 2023 comprar a l’Espluga de Francolí i els 34 municipis organitzadors té premi. El dia 7 de juliol es farà el sorteig i s’anunciaran les persones guanyadores, que podran recollir els premis el dia 14 de juliol, per gaudir de visites guiades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel en algun dels municipis de la Xarxa de Barris Antics.

 

Una campanya de dinamització comercial i turística

Per altra banda, l’Espluga de Francolí rebrà als guanyadors/es d’altres poblacions que es reuniran a l’Espluga de Francolí el dissabte dia 21 d’octubre de 2023 per gaudir del seu premi. El premi consisteix a passar una jornada a l’Espluga descobrint els atractius turístics amb la visita al Museu de la Vida Rural i les Coves de l’Espluga. Els guanyadors també faran una ruta d’orientació pel teixit comercial de la vila i també gaudiran d’un àpat en diversos restaurants de l’Espluga.

 

La campanya COMPRA I DESCOBREIX arriba aquest any a la 13a edició, amb 34 municipis adherits, entre el que es troba per quart cop l’Espluga de Francolí.

 

Aquest any 2023 també hi participen: Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Vilanova del Camí, Besalú, Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, Juneda, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre, Tremp, El Vendrell, Falset, La Sénia, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona.

 

Un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de les quatre Diputacions.