L’Espluga de Francolí presenta la Setmana de la Joventut – Faistiu 2024 amb una quinzena de propostes

L’Espluga de Francolí viurà una nova edició de la Setmana de la Joventut – Faistiu 2024 carregada d’activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques, educatives i esportives repartides per a tot el municipi del 13 al 21 de juliol.

 

El primer acte programat serà dissabte 13 amb el Correquintos, una activitat organtizada pel col·lectiu Ovelles Esgarriades. El diumenge 14 de juliol, i després de recuperar-la exitosament l’any passat, es realitzarà la Cursa d’Andròmines.

 

D’aquesta Setmana de la Joventut destaquen, dilluns 15, la sessió de Làser Tag al parc de Freginal, l’endemà a la tarda, el concurs d’apilar caixes. Dimecres nit, monòlegs al Jardí dels Francolins. Serà una nit d’humor a càrrec del jove Wizproblema. Dijous la Unió Esportiva ha preparat una jornada de portes obertes de l’entitat  al camp d’esports municipal. A la plaça Montserrat Canals, seran les hi haurà les entitats culturals perquè la gent pugui emprovar-se-les, ballar, aprendre a picar… Divendres a la tarda, espectacle de carrer “The Legend” a càrrec del Gran Dimitri. Dissabte dues activitats noves. Al migdia, vermut electrònics i a la tarda, inflables aquàtics a la piscina municipal.

 

En aquesta edició tindran lloc, un any més, activitats que ja són una tradició dins de la Setmana de la Joventut, com la piscina nocturna el dilluns 15. La caminada nocturna es farà dimarts i el tast, que enguany està dedicat al vi i anirà a càrrec dels joves productors locals Niu Celler. El parc mòbil i el taller per reparar bicicletes serà dimecres.

 

Com és habitual, les entitats de l’Espluga de Francolí  també s’han unit al programa d’activitats, com la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga, l’Orquestra TLP, el Club Atlètic Espluguí. Enguany a més també hi col·laboraran entitats culturals i esportives.

 

Destacar també que l’edició 2024 de la Faistiu es tancarà amb el tradicional concurs de paelles al bar de la piscina i un concert de l’Orquestra Treu-li la Pols al Teu Instrument (TLP).

 

La Setmana de la Joventut està organitzada per l’Associació Juvenil Auvëngen i la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.