L’Espluga de Francolí celebrarà la Festa Major de sant Abdon i sant Senén del 25 al 29 de juliol

La Festa Major de l’Espluga de Francolí de sant Abdon i sant Senén 2024, que se celebrarà del 25 al 29 de juliol, oferirà un extens i variat programa d’actes, entre els quals destaquen els concerts amb Sexenni com a caps de cartell musical.

 

Amb esperit festiu, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha programat un gran ventall d’opcions i propostes de tots els estils i per a tots els públics. Enguany en destaca els lleidatans Sexenni que oferiran durant el dissabte a la nit a la plaça de l’Església el seu darrer treball titulat Supernova. Pels escenaris també pujaran durant tot el cap de setmana el grup The Txandals, Les Coco, Ball de gralles amb Canya d’or, DJ Perla Negra i Dj Aleix Ballesté, entre d’altres.

 

Aquest 2024 tampoc hi faltaran les tradicionals havaneres amb el grup Balandra, així com l’actuació de l’orquestra Costa Brava que serà l’encarregada d’oferir el tradicional ball de Festa Major. L’orquestra Zamba Show es podrà seguir a la plaça de l’església, durant el vespre i nit de diumenge.

 

Tanmateix, es continua apostant pel públic més familiar amb la celebració d’un concert infantil al diumenge tarda amb l’actuació de Cat Rock, a més a més, d’oferir una actuació de màgia amb el Mag Ballonrat el dissabte a la tarda. També, i com a tradició, el divendres de Festa Majora se celebrarà el Concert-Vermut solidari amb el grup Julivert. També hi haurà espai pels espluguins Xauxers i Tòlia que durant el dilluns, dia del cos, oferiran un concert al al jardí dels Francolins.

 

A més d’aquests artistes destacats, la programació de la Festa Major de l’Espluga de Francolí 2024 inclourà altres novetats, actuacions, activitats culturals, espectacles tradicionals, entre d’altres. El programa complet es farà públic pròximament i s’anunciarà a través dels canals oficials de l’Ajuntament.

 

El cartell de la Festa Major

L’espluguí, Alex Foix, ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell de la Festa Major 2024, un cartell on el monòlit de la cova de la Font Major n’és el protagonista i el dia i la nit també amb un fons creat per l’ocasió.