L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí farà trobades participatives a cada barri de la població

Imatge aèria de l'Espluga de Francolí

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, després de la millora de la situació de la pandèmia, farà trobades obertes i participatives amb la ciutadania visitant els diferents barris i zones de la població. Amb aquesta acció l’equip de govern pretén acostar-se a la ciutadania per tal que aquesta pugui traslladar-los les principals preocupacions de cada zona del municipi. A més d’informar-los de temes que els puguin afectar i d’intercanviar opinions sobre aquests.

 

Les trobades es desenvoluparan en dimarts a les 19.30 h, cada una en un espai diferent de la població i s’espaiaran des d’ara fins a final d’any. Durant aquest període l’equip de govern, cobrirà tots els espais del municipi visitant les següents zones: Urbanització Carreras, Urbanització del Casal i Espluga Park, Barri del Castell i Capuig, zona del Centre del Poble, i la zona de les Masies i disseminats. La durada prevista de cada trobada és de 1h i 30 min i hi pot participar tot el veïnat de cada barri.

 

La primera de les trobades serà el proper dimarts dia 15 de març a les 19.30 h a la Urbanització Carreras, concretament a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. La primera data servirà per trobar-se amb el veïnat d’aquesta urbanització i de les zones més properes.

 

Aquesta és una acció de comunicació, transparència i participació ciutadana que impulsa l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, qui anima a la població a poder-hi assistir per tal de poder millorar els aspectes que més preocupen a cada barri del municipi.