L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí portarà al ple un conveni de col·laboració amb Càritas de l’Espluga de Francolí

Anna Garcia Gené, regidora d'Educació, Acció Social i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i la Pilar Garrell com a representant de Càritas de l'Espluga

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, portarà a votació pel proper ple municipal un conveni de col·laboració amb Càritas de l’Espluga de Francolí, amb el que es destinaràn 10.000 euros per tal de que Càritas pugui comprar menjar fresc pels seus usuaris. A banda, aquest conveni, permetrà que Càritas Espluga també pugui pagar material escolar, excursions de menors, llibres de text, roba i altres objectes de primera necessitat als seus usuaris.

L’any 2021, ja es va incrementar la partida pressupostaria destinada a Càritas passant dels 3.750 euros als 10.000, tenint en compte l’increment de famílies que va tenir l’entitat després de la pandèmia. Ara, amb aquest conveni, Càritas, a banda de poder comprar menjar fresc als seus usuaris també pot adquirir altres objectes que puguin ser de necessitat.

Per últim, amb aquest conveni s’evidencia el compromís de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb l’Entitat de Càritas de l’Espluga i posa en valor la tasca imprescindible de totes les persones voluntàries de l’entitat.

Amb aquest conveni s’evidencia el compromís de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb l’Entitat de Càritas de l’Espluga i posa en valor la tasca imprescindible de totes les persones voluntàries de l’entitat.