L’Ajuntament i l’Escola Municipal de Música de l’Espluga presenten el tercer cicle de concerts a l’Espluga de Francolí

La regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’Escola Municipal de Música presenten el tercer cicle estable de concerts al municipi que tindrà lloc durant el mes d’abril al Teatre del Casal.

 

Una de les principals actuacions d’aquest any és el concert de l’Orquestra Big Band BUMT Tarragona que es durà a terme el diumenge 14 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda al Teatre del Casal. La Big Band de la Banda d’Unió Musical de Tarragona oferiran un concert després de realitzar una estada al Teatre del Casal.

 

D’altra banda, per un públic més familiar hi haurà el concert Mozartland, una producció de la Companyia del Príncep Totilau que se celebrarà el proper dissabte 27 d’abril a les 6 de la tarda al Teatre del Casal. Amb la participació d’una professora de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga, aquest concert promet transportar el públic familiar a través de les melodies eternes del geni austríac.

 

Les entrades per a aquests concerts tenen un preu de 5 euros i es vendran el mateix dia de l’esdeveniment a taquilla.

 

Aquest cicle que està dissenyat conjuntament amb l’escola de música municipal pretén ser la prèvia de tota la programació que està preparant l’EMME per aquest mes de juny on l’escola musical celebrarà 45 anys de la seva creació.