L’Ajuntament de l’Espluga i Solarte Producciones formalitzen un conveni per establir una programació estable al Teatre del Casal

Aquest dimecres, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha anunciat la signatura d’un nou conveni amb Solarte Producciones per desenvolupar una programació cultural estable al Teatre del Casal durant aquest proper any.

 

Aquest conveni, que neix de la voluntat de la regidoria de Cultura de dinamitzar la vida cultural del municipi i oferir una programació variada i de qualitat, ha estat dissenyat conjuntament amb Solarte Producciones, de la mà de Sol Aso, per complementar els espectacles i actes habituals que se celebren al municipi.

 

La iniciativa va sorgir com a resposta creativa a les restriccions pressupostàries que afronta l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. D’aquesta manera l’empresa que coordinarà diversitat d’espectacles es beneficiarà del programa.cat, i l’Ajuntament només haurà de cedir el Teatre del Casal perquè puguin programar una varietat d’espectacles mensuals que inclouran circ, teatre, dansa, música i fins i tot actuacions de mags.

 

Una de les característiques clau d’aquesta iniciativa és la voluntat d’ambdues parts d’assegurar que els espectacles siguin accessibles per a tothom. Per aconseguir-ho, s’han implementat preus raonables per a les entrades, amb descomptes especials per a persones majors de 60 anys i promocions ocasionals, com l’oferta 2×1 per al jovent. Els espectacles es duran a terme principalment els dissabtes a la tarda, amb la possibilitat ocasional de realitzar dues funcions els divendres i dissabtes.

 

Potser no hi ha final

 

El primer espectacle d’aquesta programació tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de març a les 8 del vespre amb l’espectacle “Potser no hi ha final” de la companyia Circ Pistolet. En aquest cas, es podrà veure un alt nivell acrobàtic amb música en directe on el circ anirà més enllà amb una proposta escènica, de coreografia, de moviment i tècnica. Les entrades per al primer espectacle ja estan a la venda a Entràpolis, amb un preu de 12 euros i 10 euros per als majors de 60 anys. També es poden comprar a l’Oficina de Turisme o el mateix dia de l’espectacle.

 

Aquest conveni suposa un pas significatiu en la promoció de la cultura i les arts escèniques a l’Espluga de Francolí, consolidant el Teatre del Casal com un espai vital per a la comunitat i també per a la població.

 

Entrades per l’espectacle: https://www.entrapolis.com/entradas/potser-no-hi-ha-final-teatre-del-casal