L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí segueix donant suport al comerç i empreses del municipi renovant i ampliant el conveni amb la Unió de Botigues i Empreses

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí han renovat i ampliat el conveni amb l’objectiu de consolidar el suport al teixit comercial del municipi. L’import del conveni signat suposa una inversió per part de l’Ajuntament de 3.000 € que rebrà l’UBE anualment i té vigència fins al 2025.

 

El conveni acorda un seguit de compromisos entre les dues parts amb la voluntat de seguir amb els projectes de dinamització del comerç espluguí amb campanyes comercials a l’estiu i a l’hivern i també amb la promoció i formació als associats amb el propòsit de fer créixer el desenvolupament econòmic del comerç de l’Espluga de Francolí.

 

Per altra banda, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí es compromet a seguir assegurant la cessió d’un espai i de la gestió de l’eBando Comercial a la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga, un espai al tòtem informatiu del municipi i la coordinació d’accions comercials i de promoció econòmica, derivades dels projectes de la regidoria de comerç.

 

La voluntat del conveni és la de promocionar empresarialment i turísticament la vila, unint esforços entre l’ens públic i les empreses i comerços agrupats sota el paraigua de l’associació, per fomentar així el creixement econòmic i social de l’Espluga.

 

Nova campanya d’hivern per promocionar els serveis del municipi

Les regidories de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí han engegat una nova campanya que porta per nom ‘L’Espluga al teu servei’. És una campanya que va enfocada més enllà de les botigues, ja que dona el protagonisme als serveis i les empreses de la població.

 

A través de càpsules de vídeo i de cartells es mostren diferents serveis que es poden trobar a l’Espluga de Francolí, com per exemple servei de bugaderia, electricistes, taxistes, entre d’altres. Els diferents elements comunicatius s’han dissenyat perquè tinguin presència tant al carrer com a les xarxes socials.

 

A més a més, l’Ajuntament continua redoblant esforços per dinamitzar el comerç de l’Espluga de Francolí i fer més atractiva la seva oferta comercial i ha creat un nou espai al portal web de l’Espluga amb la guia comercial del municipi. Al portal s’hi pot descobrir un llistat actualitzat dels comerços i empreses i també informació sobre les fires i mercats.