L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza un taller pràctic de defensa personal per a dones

El dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones i per aquest motiu des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha organitzat un taller pràctic de defensa personal per a dones.

Lamentablement, les agressions violentes de tota mena i els feminicidis segueixen sent notícia setmana rere setmana al nostre país. Les noies i dones segueixen tenint por d’anar soles vagin on vagin i siguin on siguin.

Per aquests motius des de la regidoria d’Igualtat s’ha cregut oportú, igual que es fa en molts altres pobles i ciutats, organitzar aquest taller pràctic de defensa personal per donar eines i coneixements pràctics a les assistents per poder-se defensar si mai es troben en una situació d’agressió cap a elles mateixes o cap a alguna amiga o companya.

El taller tindrà una durada de dues hores i se’n faran dues sessions, la primera divendres dia 26 de novembre, de 7 a 9 del vespre i la segona dissabte dia 27 de novembre de 10 a 12 del matí. Es realitzarà al gimnàs de l’antic Institut Joan Amigó i serà impartit per un instructor en defensa personal i cinturó negre el Kung fu.

Aquest taller serà totalment gratuït i es poden apuntar dones a partir de 16 anys. Les que tinguin 16 i 17 anys se’ls enviarà una autorització prèvia, ja que són menors d’edat i l’hauran de portar signada per la seva mare, pare o tutor/a legal el mateix dia del taller.

Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 17 de novembre per correu electrònic a: amorgades@esplugadefrancoli.cat (les places són limitades). Per la bona realització del taller caldrà anar amb roba i calçat còmode i portar aigua.