L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ofereix una sessió informativa sobre els canals i eines de comunicació oficials per minimitzar la fractura digital

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza una sessió informativa per donar a conèixer els canals i eines de comunicació oficials a totes aquelles persones que puguin tenir la necessitat de conèixer millor aquestes eines. L’acció es proposa amb l’objectiu de minimitzar la fractura digital, ja que principalment va dirigida a persones majors de 65 anys que estan menys acostumades a utilitzar les eines tecnològiques i que poden tenir dificultats per fer servir aplicacions mòbils com ara l’eBando o bé navegar pel lloc web de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i les seves xarxes socials.

 

La sessió es farà el proper divendres dia 18 de març a les 11 h a la seu de la Llar de Jubilats i Jubilades de l’Espluga de Francolí (Pl. de l’Església) i és oberta a tota la població major de 65 anys. Es recomana dur telèfon mòbil si se’n disposa per tal de poder provar les eines durant la sessió.

 

Tothom que estigui interessat pots passar a apuntar-se per la Llar de Jubilats i Jubilades de l’Espluga el dijous de les 11 a les 13 hores. Aquesta és una acció coordinada entre la regidoria de ciutadania i la de comunicació i transparència, i compta amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.