​​L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els productors locals presenten la 6a Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals 2022

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els elaboradors locals presenten la 6a edició de la Fira Cervesa Artesana i els elaboradors locals que se celebrarà el proper dissabte 24 de setembre retornant a la plaça i carrer del Castell.

 

Aquest esdeveniment pretén que el públic assistent pugui gaudir del maridatge dels productes elaborats a l’Espluga amb cervesa artesana, comptant amb elaboradors locals i la presència de cervesers del camp de Tarragona i terres de Ponent.

 

La regidoria de comerç després de reformular les passades edicions, presenta una nova edició d’un esdeveniment consolidat a l’agenda festiva del municipi. Seguint apostant pels productors de proximitat.

 

Quatre elaboradors locals implicats, Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet, la Carnisseria Mariquinyo i Restaurant Casa Nostra i cinc cerveseries, Cerveses Boixets, Cerveses de Ponent, Cerveses Matoll, Cervesa Ona i Cervesa La Renaixença oferiran diversitat de productes per al maridatge.

 

L’esdeveniment comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge, amb l’actuació de la formació local Juke Covers i l’actuació de discjòqueis locals, Club 8, que formen part de la programació anual de l’Espluga FM Ràdio.

 

Al preu de 2 euros es podrà adquirir un got per a realitzar les degustacions. L’horari de la fira com en edicions anteriors,serà de 12 a 15 h del migdia i de les 18 de la tarda a les 12 de nit.

 

Una iniciativa que es proposa enfocada al públic local i comarcal i que vol reforçar el dinamisme d’activitats on comerç, gastronomia i cultura treballen plegats per a donar a conèixer els productes d’elaboració local i propostes musicals del territori.