L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amplia l’horari d’obertura de la Biblioteca municipal i incorpora nou mobiliari a l’equipament

Nou material per l’equipament (Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga)

Des de la regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha treballat els darrers mesos per a complir amb el compromís d’ampliar l’horari d’obertura de la biblioteca pública, que ara es consolida amb un horari estable i ampliat.

 

La biblioteca pública de l’Espluga de Francolí obre al públic des del passat mes de desembre, tots els matins, de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia. Un espai matinal que ofereix un servei ampliat a usuaris i usuàries en aquesta franja horària. A les tardes l’horari és de 2/4 de 5 a les 8 del vespre, amb les excepcions de dimecres a la tarda, que estarà tancada i els últims dilluns de mes que tancarà a les 19h per atendre els clubs de lectura de la biblioteca.

 

Amb aquest horari la biblioteca pública passa d’obrir només a les tardes i els dimecres al matí, a ampliar i consolidar un horari fix i ampliat durant els mesos de setembre a juny.

Nou material per l’equipament

 

L’espai familiar i infantil i el de lectura per adults, disposen també de nou mobiliari adaptat a les necessitats de les persones i famílies lectores. Amb la compra de nou mobiliari la regidoria de Cultura i la biblioteca milloren les instal·lacions de l’equipament, amb mobiliari modulable i adaptat per a fomentar espais de lectura més amables per a les diverses edats i necessitats.