La Biblioteca mossèn Ramon Muntanyola inicia el programa d’activitats “Activa’t a la biblioteca”

El proper dimarts 21 de febrer de 2023 s’iniciarà el programa d’activitats “Activa’t a la biblioteca” a la Biblioteca mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí.  El programa inclou dos activitats setmanals per a públics diferents.

 

En primer lloc, cada dimarts de 17.30 a 18.30 h es durà a terme un taller de tècniques d’estudi i impuls de la llengua catalana dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys. Serà un espai d’aprenentatge per afavorir les habilitats socials dels infants i promoure l’ús de la llengua catalana a través de jocs o de la visualització de curtmetratges.

 

Per altra banda, cada dimecres d’11 a 12 h tindrà lloc un taller de digitalització i eines bàsiques útils per al dia a dia dirigit a la població adulta, especialment a persones nouvingudes. L’objectiu de l’activitat és presentar les eines i recursos digitals de comunicació més utilitzats i aprendre’n el seu funcionament, com per exemple descarregar-se i fer servir l’aplicació de l’ebando o rebre suport per realitzar tràmits a través d’internet.

 

Totes les activitats són gratuïtes i no és necessari realitzar inscripció prèvia.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio Público de Empleo Estatal.