La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga estrena un cicle de conferències sobre art

Aquest proper mes de març, la Biblioteca Municipal Mn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí amplia el seu programa d’activitats amb una nova proposta; “El plaer de l’art” que consisteix en conferències al voltant de la història de l’art europeu, des dels seus inicis, Les xerrades es faran els dilluns a la tarda de 18.30h a 20h i s’iniciaran el proper dilluns 7 de març.

 

L’activitat serà impartida per la professora Dolors Sanahuja Torres (Blancafort, Tarragona), qui és llicenciada en filologia catalana i en psicologia, i doctora en història. Amb “El plaer de l’art” Sanahuja busca motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions artístiques fent ús d’una metodologia dinàmica i participativa i, com és natural, molt visual.

 

Aquesta  activitat pot ser d’interès tant per a joves com per a persones adultes i el nivell del seu contingut s’adaptarà als assistents.Totes aquelles persones interessades en assistir-hi cal que facin inscripció prèvia a la Biblioteca.

 

Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.