Es presenten els actes i les activitats per celebrar les Festes de Nadal de l’Espluga de Francolí

Ja es pot descarregar el programa de Nadal de l’Espluga de Francolí impulsat per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb les entitats del municipi.

 

Els actes i activitats que recull el programa començaran aquest proper cap de setmana amb l’acte de “L’Espluga et dona la benvinguda” i el concert de Nadal de la Coral Espluguina que juntament amb la coral Joia de Maig, d’Anglesola encetaran els actes nadalencs. Finalitzaran el 7 de gener de 2024 amb l’acte de commemoració dels 800 anys del primer pessebre de la història. El programa recull les activitats més tradicionals com la dona dels Nassos, el patge Gregori, els Pastorets i la Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient.

 

La festa de Cap d’Any enguany està organitzada pel col·lectiu NO CALLAREM. Hi actuaran Jordi Veliz, Xavi Gg, Skandal, Mad Go I Dj Moya. L’Associació de Joves Auvënguen ha preparat un bingo jove, un torneig de billar i futbolí i el Concurs “Fotografia el teu Nadal”.

 

Altres propostes familiars són “Anem a buscar el tió”, l’espectacle Volare de la companyia Airgus, programat dins el cicle infantil Casalet Kids. Durant aquestes setmanes tampoc hi faltarà la 9a cursa de la Llufa o els casals de Nadal de Drac Actiu i de l’hípica Francolí.

 

Enguany aprofitant el 40è aniversari de l’emissora municipal de l’Espluga FM Ràdio, l’entitat de l’Espluga Audiovisual, també ha organitzat diverses activitats com una marató radiofònica i un recital de poemes el dia 23 de desembre, el resum de l’any 2023 o bé un tast de vins “Pre-Nadal”.

 

També hi trobarem propostes cultuals i educatives del Museu de la Vida Rural o de l’Oficina de Turisme, així com les audicions de l’Escola Municipal de Música, els actes que organitza la Germandat de la Santíssima Trinitat, o el torneig de pàdel, entre altres activitats.