Els grups Figa Flawas i Julieta encapçalen el cartell musical de la Festa Major de l’Espluga de Francolí 2023

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, a través de les àrees de Cultura i Festes, continua perfilant les activitats i concerts de la Festa Major de l’Espluga de Francolí de sant Abdon i sant Senén. Aquesta celebració anual es durà a terme del 27 al 31 de juliol de 2023.

 

Amb esperit festiu, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha programat un gran ventall d’opcions i propostes de tots els estils i per a tots els públics. Enguany en destaquen els grups Figa Flawas i Julieta que seran els protagonistes durant el dissabte a la nit a la plaça de l’Església. Pels escenaris també pujaran durant tot el cap de setmana el grup espluguí “Un Conjunt”, La Cosina, les Testarudes i el DJ Aleix Ballesté, entre d’altres.

 

Aquest 2023 tampoc hi faltaran les tradicionals havaneres amb el grup Balandra ni tampoc la tradicional ballada de sardanes el dissabte al vespre, així com l’actuació de l’orquestra de La Salseta del Poble Sec durant el dissabte a la nit a la Plaça Montserrat Canals. Amb la finalitat de satisfer els gustos musicals per a tothom, l’Orquestra Selvatana serà l’encarregada d’oferir el tradicional concert i ball de Festa Major a la plaça de l’església, durant la tarda i nit de diumenge.

 

Tanmateix, es continua apostant pel públic més menut amb la celebració d’un concert infantil al diumenge tarda amb l’actuació d’Eriçó Punxegut i com cada any el divendres de Festa Majora se celebrarà el Concert-Vermut solidari amb el grup Fenya Rai.

 

A més d’aquests artistes destacats, la programació de la Festa Major de l’Espluga de Francolí 2023 inclourà altres actuacions, activitats culturals, espectacles tradicionals, entre d’altres. El programa complet es farà públic properament i s’anunciarà a través dels canals oficials de l’Ajuntament.

 

El cartell de la Festa Major

 

El barberenc, Anuar Núñez, ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell de la Festa Major 2023, que reflecteix una composició de l’actuació dels elements de la cultura popular espluguina davant de la Casa de la Vila amb uns colors verds i un ambient festiu.