El comerç i les empreses de l’Espluga rebran assessorament per guanyar visibilitat a internet

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus impulsen dos nous tallers adreçats a comerços i empreses del municipi que tenen per objectiu donar a conèixer els avantatges i beneficis que ofereix la digitalització per als establiments comercials.

 

El dimecres 15 i dijous 23 de març de 2023, els comerciants que estiguin interessats en conèixer i aprendre a fer servir Google My Business i el Whatsapp Business podran participar en aquesta nova formació que tindrà una durada total de cinc hores i que consolida el programa de formació continuada.

 

Cada vegada els potencials clients estan més familiaritzats en la cerca d’informació dels comerços i empreses a internet així com, en deixar ressenyes i opinions sobre aquests. Aquests tallers són clau perquè totes les persones que treballen en comerços locals es capacitin en la creació, gestió, actualització i correcta interacció amb Google My Business. També s’aprendrà el funcionament del WhatsApp Business, l’eina gratuïta que et permet connectar de manera instantània amb els clients.

 

Així doncs, a través d’aquests tallers, els responsables dels comerços de l’Espluga de Francolí podran mantenir la informació centralitzada i actualitzada sobre els seus comerços (adreça, horaris habituals i horaris excepcionals, contacte, xarxes socials…) i llegir, validar i respondre les opinions que escriuen els clients en aquest perfil d’empresa gratuït.

 

Uns tallers en un format presencial, a la sala polivalent de l’Oficina de Turisme de l’Espluga, a la Plaça del Mil·lenari, 1. En dues sessions el dimecres 15 de març de 15 a 16.30 h i dijous 23 de març de 13 a 17 h.

 

Les inscripcions es poden fer a través del correu: o al telèfon 661 317 564. Tindran prioritat les empreses que ja hagin participat en les darreres formacions. Aquesta proposta compta amb places limitades. Data límit d’inscripcions: Dilluns dia 13 de març de 2023.

 

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i rep el suport de la Unió de Botiguers de l’Espluga.  Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio Público de Empleo Estatal.