COMUNICAT AIGUA

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí comunica que a partir d’aquest vespre ja no hi haurà talls d’aigua en cap zona del municipi. Després de les pluges dels últims dies les reserves d’aigua dels dipòsits municipals estan arribant al 100% de la seva capacitat, a més a més, els aqüífers segueixen el seu període de recuperació, això permet que es puguin relaxar les mesures adoptades fins ara. Es recorda que cal seguir fent un ús responsable de l’aigua.

 

El consistori vol agrair la comprensió de la ciutadania davant la situació viscuda durant aquest darrer mes amb la implementació de mesures restrictives i les aportacions d’aigua amb camions cisterna. També s’agraeix al personal de l’Ajuntament, a empreses locals, a l’Ajuntament de Montblanc i a Aigües de Montblanc, que han contribuït a gestionar aquesta situació.

 

El servei d’aigües municipal informa que durant les pròximes setmanes podria continuar havent-hi talls puntuals d’aigua diürns en diversos carrers per tal de solucionar fuites d’aigua que han sorgit durant les restriccions, en tot cas s’avisarà a la població pels canals habituals.

Etiqueta: