COMUNICAT AIGUA – Aportació d’aigua de Montblanc al dipòsit de la Cometa

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí informa que per poder estabilitzar els nivells mínims d’aigua dels dipòsits municipals a partir d’aquest dimecres s’aportarà amb camions cisterna aigua provinent de Montblanc, aquesta procedent del Consorci d’Aigües de Tarragona. Aquest fet no implica cap canvi en la qualitat de l’aigua ni el preu d’aquesta.

 

A causa de la situació d’extrema escassetat d’aigua als aqüífers pel baix volum de pluges dels darrers mesos, la situació generalitzada dels aqüífers de l’Espluga de Francolí han descendit fins a situar-se a nivells baixos. Per aquest motiu, es demana a la població que faci un ús restringit de l’aigua.

 

Des de l’Ajuntament volem demanar a tots els veïns i veïnes que s’intenti evitar l’ús desmesurat i irracional de l’aigua per evitar haver de tallar el subministrament d’aigua a tota la població, amb talls que podrien durar més de 24 hores.

 

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de tota la ciutadania i empreses. L’equip de govern també vol traslladar l’agraïment al personal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, a l’Ajuntament de Montblanc i a l’empresa pública Aigües de Montblanc.