Equipaments

Piscina Municipal

La piscina municipal compta amb una piscina petita per als infants i amb una piscina més gran amb part fonda i part plana. Aquest equipament està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i disposa de vestidors, dutxes, lavabos i diverses zones amb ombra. Hi ha servei de bar.

L’obertura té lloc abans de Sant Joan i fins a mitjans de setembre i es poden comprar entrades individuals per un bany o bé abonaments de temporada.

 

Tarifes piscina municipal Estiu 2023

MODALITAT ENTRADA ADULTS (13 anys a 64 anys) INFANTS (6 anys a 12 anys)
Entrada individual diària 3,35 € 2,50 €
Abonament 15 banys 24,00 € 24,00 €
Abonament 30 banys 38,00 € 38,00 €
Abonament temporada (personal) 70,00 € 50,00 €

*Les persones majors de 65 anys o amb discapacitat (+33%) disposen de preus especials.

Els menors de 5 anys disposen d’entrada gratuïta.

Tarifes especials per a grups.

 

Bibliopiscina

 

La Bibliopiscina és un servei de préstec de documents que ofereix la Biblioteca Municipal Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí a la Piscina Municipal.

 

Aquests documents es van proveint quinzenalment i els consumidors/es tenen l’opció de fer un llistat dels llibres que desitgin, amb l’objectiu de conèixer les prioritats i els gustos de lectura del públic i facilitar-ne la consulta. El servei es troba adossat a la carpa de venda d’entrada de la piscina, i compta amb tota classe de recursos literaris, des de llibres infantils, juvenils, d’adults i còmics, fins a publicacions de premsa diària i revistes.

 

La Bibliopiscina és una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i del Servei de les Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de promoure l’interès per la lectura i fomentar el paper de centre d’oci de la piscina com a punt de trobada i intercanvi social i cultural.

 

*Aquest servei només està disponible a l’estiu, els mesos de junyjuliol i agost en l’horari habitual de la Piscina Municipal.

Ubicació