Serveis

Espluga FM Ràdio

L’Espluga FM Ràdio (EFMR) és l’Emissora Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. És un mitja de comunicació local, actiu i una de les referències informatives de la Conca de Barberà. Després de més de tres dècades al costat de la comunicació local, en ple segle XXI l’Espluga FM Ràdio es mostra oberta a una societat dinàmica i canviant. De fet, actualment l’EFMR no és només ràdio, sinó que esdevé una plataforma de comunicació que permet als seus oients viure de prop tot allò que passa al seu voltant.

D’interès local, però amb una clara vocació comarcal, l’Espluga FM Ràdio arriba a bona part dels pobles de la Conca de Barberà, informa de les seves activitats, entrevista als seus protagonistes i en difon totes les notícies en multitud de formats. Més enllà de l’emissió tradicional pel 107.4 FM, la ràdio arriba arreu del món a través d’internet, també als dispositius mòbils, i lògicament és present a les xarxes socials. La ràdio avui és so, però també imatge fixa i en moviment, i per això l’EFMR s’apropa als seus seguidors en forma de programes de ràdio, reportatges, galeries fotogràfiques o vídeos resum.

 

Aquest entramat comunicatiu és el resultat d’un treball intens i il·lusionador d’un equip format per persones d’àmbits molt diferents, de totes les edats encara que amb un fort component juvenil.

Des del novembre de 2016 aquest equip està agrupa a l’Espluga Audiovisual, l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local.

 

L’Espluga FM Ràdio serveix d’escola per multitud de persones que volen aprendre a comunicar-se i viure l’experiència de la ràdio. Un equip altruïsta però seriós, il·lusionat i motivador, resultat d’anys de projectes que han fet realitat un mitjà de comunicació del segle XXI pensat per un poble del segle XXI.