Serveis

Escola Municipal de Música

L’actual Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí va ser fundada coma Escola de Música del Casal l’any 1978. Al 2005 passa a municipalitzar-se esdevenint una escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya.

 

L’esforç del Casal de l’Espluga de Francolí i de l’Ajuntament, sumats al de tots els professionals que han passat per l’escola i totes les famílies que han cregut en l’educació musical com un pilar imprescindible per la formació dels seus fills, han fet possible aquests més de 40 anys de música al poble.

Avui en dia l’EMME abasteix una franja d’edat enorme: des de música per a nadons, fins a classes d’instrument i conjunt instrumental a persones adultes de totes les edats i coopera en nombrosos concerts, audicions, actes comarcals i esdeveniments musicals del poble.S’ha format i educat a centenars de nens i nenes, adolescents i adults i s’ha participat activament en infinitat d’actes públics.

Serveis que s’ofereixen

L’EMME ofereix formació reglada des de nens i nenes de 4 anys (Sensibilització) fins a Nivell mitjà, impartint assignatures com llenguatge musica. instrument. conjunt instrumental, combo i cor. A partir de 14 anys també hi ha la possibilitat de cursar programa lliure, escollint quines assignatures es volen dur a terme. També oferim classes per adults que no tinguin formació musical prèvia.
Els instruments que s’oferten són: violí, violoncel, clarinet, flauta travesera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria i piano.

Instal·lacions

L’Escola de Música Municipal de l’Espluga de Francolí està ubicada a la planta superior de l’edifici del Casal. Consta de 4 aules, 2 espais polivalents i un auditori.

Dades

Actualment l’escola conta amb 8 professors i 120 alumnes