La corporació

Benvinguda de l'alcalde

Josep Maria

Vidal Minguella

Alcalde de l'Espluga de Francoli

Benvolgudes, benvolguts,

És tot un honor donar-vos la benvinguda en aquest espai web de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, un espai obert a tota la ciutadania i que és l’eina d’informació, transparència i contacte vers el consistori, en un entorn pensat per a què sigui útil i accessible per a tothom.

Hi trobareu tota la informació relacionada amb l’Ajuntament, tant la part més institucional com la part més pràctica de tràmits o informació. També podreu conèixer el nostre municipi, ja sigui amb la informació bàsica o bé a través de l’espai de Turisme, on hi trobareu tota la informació per si voleu visitar el nostre municipi.

Si voleu conèixer l’actualitat del nostre municipi i de la Conca de Barberà, podeu accedir al web de l’emissora municipal l’Espluga FM Ràdio.

Us convidem a navegar per aquesta pàgina web i, d’aquesta manera, conegueu millor els serveis que ofereix l’Ajuntament, així com tota la informació necessària per fer els tràmits que necessiteu, presentar peticions, fer propostes o traslladar queixes.

L’Espluga de Francolí és un poble obert i acollidor, igual que la seva gent. Esperem que, tant a l’espai web com al nostre municipi, us hi sentiu a gust.

Sigueu benvingudes i benvinguts!

Josep Maria Vidal Minguella

Alcalde de l'Espluga de Francoli

L’Espluga de Francolí és un poble obert i acollidor, igual que la seva gent.

Esperem que, tant a l’espai web com al nostre municipi, us hi sentiu a gust.