Informació oficial

Imatge corporativa

L’àrea de comunicació vetlla per la correcta utilització de la identitat corporativa de l’ajuntament i la seva senyalització. L’ús de la imatge corporativa és per finalitats autoritzades per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí o amb el previ consentiment de l’Ajuntament. Aquí trobareu el manual d’identitat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, així com les diverses aplicacions del logotip.

La marca de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí la formen el símbol i el logotip. En aquest cas el símbol és l’escut heràldic municipal, i el logotip és el text.

La identitat visual de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí no ha de ser modificada fora de les normes del manual. Per aquest motiu no s’han de canviar mai les proporcions d’alçada i amplada del logotip establertes així com tampoc es pot reproduir amb colors incorrectes o no normativitzats segons aquest manual. El correcte i consistent ús de la marca contribuirà a unificar la imatge i perseverar l’aspecte senyorial i institucional que la caracteritza.

Manual d’identitat gràfica corporativa de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí

Escut heràldic

Escut caironat; d’argent, un mont de sinople movent de la punta carregat d’una espluga amb forma de semirodella de sable de la qual davalla un riu en forma de pal flamejat d’atzur rivetejat d’argent, somat d’un castell de sable tancat de gules i sobremuntada cadascuna de les torres del castell d’una rodella de gules amb una creu de Malta d’argent. Per timbre, una corona de vila.